×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : دوشنبه, ۱ دی , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 22 December , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 8 خبر
آغاز رویداد ملی سدرا در قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین به نقل از صداوسیما مرکز قزوین؛ کریم عباسی، معاون علمی سپاه استان، در مراسم افتتاحیه اظهار کرد: ما معتقدیم نیاز‌های کشور به دست توانمند جوانان این سرزمین حل می‌شود. بسیج تاکنون دو طرح مهم شامل باقرالعلوم در حوزه فنی و امام صادق در زمینه خلاقیت و نوآوری را اجرا کرده است.

عباسی افزود: در رویداد دو روزه بیش از ۶۰۰ طرح به دبیرخانه ارسال شده و امیدواریم بتوانیم قرارداد‌های مؤثر و کاربردی با طرح‌های اولویت‌دار منعقد کنیم.

وی بیان کرد: ایده‌های ارائه‌شده در حوزه‌های هوش مصنوعی، فضای مجازی و گردشگری مطرح شده‌اند و امیدواریم این طرح‌ها بتوانند نیاز‌های کشور را برطرف کنند.

رضا شعبان‌نژاد، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم گفت: وقتی اقتصاد و جامعه رونق می‌گیرد که به نیروی انسانی خلاق توجه شود. هدف این رویداد شناسایی افراد و گروه‌های خلاق، بالفعل کردن استعداد‌های نهفته و سپس آموزش، توانمندسازی و کمک به تجاری‌سازی محصولات نوآورانه است.

وی افزود: این رویداد یک فرایند حمایتی و رشدآفرین خواهد بود و سرمایه اصلی ما نیرو‌های خلاقی هستند که می‌توانند ارزش‌آفرینی کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.