×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 3 January , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
نمایشگاه متفاوت شب یلدا در قزوین و بزرگترین کرسی جهان

به گزارش کافه خبر قزوین؛احمد خورگامی با اشاره به جذابیت‌های ویژه این نمایشگاه اظهار کرد: امسال در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان و ایجاد فضایی شاد و یلدایی، نمایشگاهی متفاوت برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: این رویداد با حضور بیش از ۱۴۰ مشارکت‌کننده از ۱۰ استان کشور، بستری متنوع برای عرضه محصولات یلدایی از جمله شیرینی، شکلات، آجیل، خشکبار و سایر کالاهای مورد نیاز شب یلدا فراهم کرده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: همچنین در این نمایشگاه، بخشی ویژه برای عرضه کالاهای تنظیم بازار با قیمت دولتی در نظر گرفته شده است که فرصتی برای خرید مقرون‌ به‌صرفه را در اختیار مردم قرار می‌دهد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین ادامه داد: یکی از شاخص‌ترین بخش‌های این نمایشگاه، بزرگ‌ترین کرسی جهان است که برای اولین بار در کشور به نمایش گذاشته می‌شود. این المان ویژه، فضایی گرم و دلنشین مطابق با سنت‌های یلدایی ایرانی را برای بازدیدکنندگان ایجاد خواهد کرد.

خورگامی تاکید کرد: نمایشگاه شب یلدا که با الهام از فرهنگ و سنت‌های ایرانی طراحی شده، فرصتی استثنایی برای خانواده‌ها است تا ضمن خرید، از فضای یلدایی نمایشگاه و تخفیفات ویژه بهره‌مند شوند.

وی یاد آور شد: شهروندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند از ساعت ۱۱ تا ۲۱ امروز به محل نمایشگاه مراجعه کنند.

در این نمایشگاه، یک تور مسافرتی ترکیه «وان» برای سه نفر با سه همراه، به‌عنوان جایزه ویژه درنظر گرفته شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.