×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : دوشنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 23 February , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر
پروژه آبرسانی سد طالقان با اعتبار ۱۹ همت در دست اجرا است/پلمب ۷۸۳ حلقه چاه غیرمجاز در استان قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛ نشست خبری مدیران صنعت آب و برق استان قزوین صبح امروز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت آّب منطقه ای استان قزوین اظهار کرد: عمده‌ترین مصرف آب در استان مربوط به بخش کشاورزی با ۸۲ درصد است و سپس به ترتیب، آب شرب با ۱۱ درصد و صنعت با حدود ۶ درصد در مراحل پایین تری قرار دارند.

منصور ستوده با بیان اینکه طبق اجرای آیین‌نامه مصرف بهینه آب کشاورزی سه هزار و ۲۹۵ پروانه بهره‌برداری را اصلاح شده است افزود: با توجه به بهره‌برداری از سد نهب با اعتبار ۱,۶۰۰ میلیارد تومان، این سد قرار است ۸۰ میلیون مترمکعب آب برای مصارف کشاورزی را تأمین کند.

وی با بیان اینکه تاکنون سد بالاخانلو ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و آماده آبگیری است افزود: آب شرب این سد پنج شهر و ۳۰ روستا را با حجم پنج میلیون مترمکعب تأمین خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین با بیان اینکه پروژه آبرسانی سد طالقان مهمترین پروژه است و فاز اول آن اجرایی شده است تصریح کرد: با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در این طرح به ترتیب ،فازهای دوم، سوم و چهارم آن در حال اجراست که اعتبار کلی این پروژه، حدود ۱۹ همت را در بر می گیرد.

این مسئول با اشاره به منابع مالی خبر داد: اعتبارات مصوب شرکت آب منطقه‌ای از ۶۰۰ میلیارد تومان در سال‌های گذشته در این دولت توانسته امسال به ۱,۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که معادل ۱۰۲ درصد تخصیص اعتبار است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین گفت: ۸۶ درصد آب استان از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود، که در همین راستا ۷۸۳ حلقه چاه غیرمجاز پلمب شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.