×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : جمعه, ۲۴ مرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Friday, 15 August , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تشکیل پرونده برای دو کارمند متخلف شهرداری قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛علی‌اصغر عسگری اظهار کرد: بر اساس گزارش ارسالی ضابطین مبنی بر “تخلف در شهرداری قزوین” برای دو تن از کارمندان در یکی از شعب دادسرای مرکز قزوین پرونده تشکیل شده است که در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

وی در پاسخ به اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره “متلاشی شدن یک شبکه فساد مالی گسترده در شهرداری قزوین” تصریح کرد: بر اساس گزارش ضابط قضایی، با توجه به اینکه تخلف صرفا در یکی از قرارداد‌های شهرداری مطرح شده است، دلالت بر فساد عمده و گسترده نمی‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین در خصوص تعداد مدیران بازداشت شده شهرداری قزوین گفت: بر اساس گزارش موجود، تنها دو نفر از کارمندان شهرداری جلب و برای آنان پرونده تشکیل شده است.

این مقام قضایی با بیان اینکه پس از تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، نتیجه نهایی به اطلاع عموم خواهد رسید، تاکید کرد: رسیدگی به این پرونده با دقت و طبق قانون ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز به گسترش تحقیقات، اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین با تاکید بر موضع قاطع دستگاه قضایی در مقابله با فساد، به مردم اطمینان داد که برخورد با هرگونه فساد، در هر سطح و مرتبه‌ای، بدون اغماض و با قاطعیت انجام خواهد شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.