×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : جمعه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Friday, 3 October , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
ورود فناوری‌های نوین کشت به قزوین برای حفاظت از منابع آب و خاک


به گزارش کافه خبر قزوین؛مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: با هدف حفاظت از منابع ملی آب و خاک و در راستای اجرای برنامه‌های الگوی کشت، دو دستگاه کشت روی پشته‌های بلند به استان قزوین وارد شد.

حسن جلیلوند افزود: این اقدام با مشارکت اعتبارات زراعی دولتی و برای بهره‌مندی کشاورزان از مزایای این روش نوین کشت صورت گرفته است.

وی توضیح داد: با استفاده از این دستگاه‌ها، مصرف بذر تا ۴۰ درصد و مصرف آب تا ۲۵ درصد کاهش می‌یابد. همچنین، ایجاد آرایش کشت مناسب، مدیریت زراعی مطلوب‌تر، تهویه مناسب در پوشش گیاهی و افزایش عملکرد از دیگر مزایای این روش است.

این مسئول با اشاره به اینکه این دستگاه با الگو گرفتن از دستگاه‌های ریزدانه‌کار، سطح سبز مطلوبی در مزرعه ایجاد می‌کند، تصریح کرد: در حال حاضر ۹ دستگاه کشت روی پشته‌های بلند در استان فعال هستند و پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از ۱۰۰۰ هکتار از مزارع کشت‌های زراعی پاییزه استان شامل گندم، جو و کلزا با استفاده از این دستگاه‌ها کشت شود که این امر تحولی چشمگیر در زمینه کاهش مصرف نهاده‌ها و افزایش بهره‌وری کشت و حفاظت از منابع ملی آب و خاک خواهد بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.