- نویسنده : ناهید هدایتی
- 05 نوامبر 2025
- کد خبر 16031
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین؛سید «رضا صالحی امیری» وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، طی حکمی «مریم مهدوی» را به عنوان سرپرست جدید اداره کل میراث فرهنگی استان قزوین منصوب کرد.
در بخشی از متن این حکم آمده است:
بنا به پیشنهاد معاون امور مجلس حقوقی و استان ها و نظر به تعهد، دانش، شایستگی و تجارب ارزشمند، به موجب این حکم سرکار عالی به عنوان سرپرست اداره کل منصوب می شوید.
انتظار میرود در راستای قانون اساسی اهداف سند چشم انداز و قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت و منشور اخلاقی دولت چهاردهم در جهت تحقق اهداف و مأموریتهای وزارتخانه با برنامهریزی دقیق و ساماندهی مناسب و بهرهگیری از توان صاحبنظران و کارشناسان نسبت به موارد و سیاست های کلی وزارتخانه اهتمام لازم به عملآورید.
مریم مهدوی دارای کارشناس ارشد مدیریت اجرایی است و کارشناس حسابداری است و پیش از این به عنوان معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی این اداره کل فعالیت داشته و از مدیران با تجربه این اداره کل به شمار می رود.
هر چند پیش از این استات قزوین روزهای پر التهابی را میگذارند از جمله طرح شهید انصاری و رعایت نشدن حفظ میراث فرهنگی قزوین در ضوابط فیلمبرداری که در نهایت منجر به انتخاب مدیر کل بومی در استان شد.
این انتصاب جلوه ای از جوانگرایی و اعتماد به زنان را از سوی استانداری قزوین و میراث فرهنگی نمایان ساخت که میتواند مسیر تازه و روشنی به شمار آید.
گفتنی است؛پیش از این سیدمهدی حسینی از اسفند ماه سال۱۴۰۳ به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قزوین فعالیت داشت.



