- نویسنده : ناهید هدایتی
- 09 فوریه 2026
- کد خبر 17044
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین؛سرهنگ حسین بروجردی معاون سیاسی سپاه صاحب الامرعجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین تحلیلی جامع در باره تفاوت و اختلاف مبنایی انقلاب اسلامی با نظام سلطه را بیان کردند و ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقارن با پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی که در سال ۱۳۴۲ که به رهبری حضرت روح الله شروع شد آغاز یک حرکت جدید و تشکیل یک حکمرانی دینی در مقابل تمامی زر و زور در دنیا بود.قبل از تشکیل حکمرانی حرکت انقلابی از طرف مردم علیه ظلم و استبداد ستم شاهی در جریان داشت اما به دلایلی با سرکوب همراه می شد و هرگز به حکمرانی اسلامی که منجر به تاسیس قانون اساسی و در راس آن ولایت فقیه حاکم باشد منتهی نشد که با آرا مردم تمام ارکان حکومت با واسطه و مستقیم شکل بگیرد که شکل جدیدی از حکومت را به دنیا عرضه کرد.
وی تشریح کرد: در عصر جدید انقلاب اسلامی با پیروزی خویش یک نوع تفکر و گفتمان را به دنیا عرضه داشت و اولین حکومت با مبنای دینی در ایران پایه گذاری کرد که اختلاف مبنایی با نظام سلطه دارد این یکی از شاخص های انقلاب اسلامی و حکمرانی دینی است که دستاوردهای آن در عرصه های مختلف موشکی، نظامی، هوافضا، نانو، هسته ای، پزشکی و عمرانی قابل دفاع و در برخی موارد جز برترین های دنیا هستیم. گستردگی جغرافیای انقلاب انسانها و ملت های مختلف در دنیا با الگو گیری از مبانی جمهوری اسلامی راه مقاومت را در برابر نظام سلطه آموختند.
بروجردی تبیین کرد: در دوران قاجار و پهلوی مسیر سازش در برابر نظام سلطه یک امر رایج بود که سازش و کرنش در برابر نظام سلطه در دو جنگ جهانی منجر به اشغال و چپاول ایران شد لذا با تجربه این تفکر و اطاعت محض از نظام های مادی دنیا تنها در امتداد نابودی ایران و تجزیه سرزمینی ما ادامه داشت تا اینکه انقلاب اسلامی در برابر تمام جهانخواران ایستاد و یک وجب از خاک کشور را به بیگانه نداد.
معاون سیاسی سپاه استان قزوین اظهار داشت: در جنگ جهانی که بی طرف بودیم و در برابر متفقین کرنش کردیم ایران اشغال شد در جنگ جهانی اول نصف و در جنگ جهانی دوم یک چهارم جمعیت ایران با جنایت قشون انگلیس جان خود را از دست و بزرگترین هولوکاست تاریخ رقم خورد. زمانی این حوادث رخ داد که مرگ بر آمریکا، انگلیس و اسراییل کسی نمی گفت و شاهان ما تمام قدر در سیطره و فرمانبرداری انگلیس و آمریکا بودند و عملا دین در سیاست نقشی نداشت. دستاورد کرنش های شاهان جز استعمار استبداد و نابودی ظرفیت های کشور نبود.


