×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : پنج شنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Thursday, 16 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
توقیف محموله سیگار و تنباکو در شهرستان البرز

به گزارش کافه خبر قزوین؛حسین نوری گفت: پرونده حمل و نگهداری ۱۱۰ هزار نخ انواع سیگار خارجی و یک‌هزار و ۲۰۰ بسته تنباکو به ارزش ۴ میلیارد و ۹۸۴ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز شهرستان البرز رسیدگی شد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان البرز افزود: با توجه به مستندات پرونده تخلف انتسابی محرز، علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف به پرداخت ۹ میلیارد و ۹۶۸ میلیون ریال معادل دو برابر ارزش کالای مکشوفه محکوم گردید.

نوری گفت: برای حفظ سلامت عمومی و صیانت از حقوق شهروندان، با هرگونه خرید و فروش، ترابری و نگهداری کالاهای خارج از روال قانونی به ویژه قاچاق فرآورده های دخانی و تقلبی به شدت برخورد می شود.

شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف، مراتب را در سامانه ارتباطی http://tazirat135.ir ثبت یا برای رسیدگی فوری به این مرجع به آدرس بلوار شهید بابایی، جنب چهارراه استاندارد مراجعه کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.