×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 26 August , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر
هشدار منابع طبیعی قزوین درباره احتمال وقوع حریق در ۱۰ روستا

به گزارش کافه خبر قزوین؛آزیتا اسدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین، با اشاره به پایش هوشمند عرصه‌های منابع طبیعی گفت: در بازه زمانی ۴ تا ۷ شهریورماه، احتمال وقوع آتش‌سوزی در محدوده روستاهای گشنه‌رود، توته‌چال و فطر در الموت غربی، آبیک علیا، پیغمبرکوه و صمغ‌آباد در شهرستان آبیک، چوبه، دیزجین و مقانک در طارم سفلی و همچنین اکبرآباد و چاله در شهرستان البرز شناسایی شده است.

وی افزود: با توجه به حساسیت شرایط، از شوراهای اسلامی، دهیاران، بهره‌برداران و جوامع محلی این مناطق انتظار می‌رود ضمن افزایش مراقبت و رعایت توصیه‌های ایمنی، هرگونه مشاهده دود یا حریق را در سریع‌ترین زمان به عوامل منابع طبیعی اطلاع دهند و در هماهنگی با رؤسای ادارات شهرستان‌ها و مسئولان بخش‌ها، در پیشگیری و اطفای حریق مشارکت کنند.

اسدی تأکید کرد: پیشگیری از حریق، نیازمند آمادگی دستگاه‌های مسئول و مشارکت جدی مردم است و اطلاع‌رسانی سریع می‌تواند از تبدیل یک آتش‌سوزی محدود به حریقی گسترده جلوگیری کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.