×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : پنج شنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Thursday, 16 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
رشد ۶۸ درصدی مشارکتهای مردمی در مراکز نیکوکاری استان قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛مدیرکل کمیته امداد استان قزوین ضمن تشکر از آحاد مردم شریف  خیر استان قزوین که در همه زمینه ها به ویژه رسیدگی به نیازمندان با تمام ظرفیت ایستاده اند بیان کرد : طبق سیاست های چابک سازی کمیته امداد و منویات رهبر شهید انقلاب مبنی بر سپردن کار مردم به مردم و همچنین رسیدگی به امور نیازمندان با دقت و سرعت بیشتر کمیته امداد اقدام به ایجاد مراکز نیکوکاری در محلات ، مساجد ، ادارات و … کرد.

وی ادامه داد : در حال حاضر ۱۷۵ مرکز نیکوکاری در سطح استان فعالیت دارند که به دلیل اینکه توسط مردم و معتمدین محلی اداره می شوند دقت و سرعت خوبی در شناسایی نیازمندان محله و همچنین توسعه مشارکتهای مردمی دارند .

ظاهری افزود: مراکز نیکوکاری استان قزوین در سال گذشته با جمع آوری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان مساعدت مردمی رشد ۶۸ درصدی نسبت به سال  گذشته را داشته اند که بیانگر عملکرد بسیار خوب این مراکز در سطح استان بوده است .

مدیرکل کمیته امداد عنوان کرد: این مراکز در همه زمینه های نظیر تامین ، احداث و تعمیرمسکن ، معیشت ، سبد کالا، لوازم التحریر ، جهیزیه ، اطعام ، اشتغال و … فعالیت دارند .

وی بیان کرد: مردم خیر قزوینی در سال ۱۴۰۴ از طریق مراکز نیکوکاری ۳۰ میلیارد تومان صدقات پرداخت کرده اند و همچنین بیش از ۳ میلیارد تومان نیز به  فرزندان ایتام و محسنین کمک نمودند و بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان نیز در سایر سرفصلها به نیازمندان مساعدت داشته اند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.