×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۱۰ مصدوم در سانحه برخورد اتوبوس با تریلی در آزادراه قزوین-زنجان

به گزارش کافه خبر قزوین؛ سرهنگ “حسین تقی خانی” در تشریح جزئیات این خبر افزود: در ساعت ۴ بامداد ۲۳ اردیبهشت‌ماه، در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در کیلومتر ۲۸ آزادراه قزوین-زنجان، بلافاصله ماموران گشت پلیس راه به همراه عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی اظهار کرد: با حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در مسیر تبریز به تهران، از پشت سر با یک دستگاه تریلی حامل سنگ معدنی برخورد می‌کند که پس از آن در حاشیه راه متوقف می‌شود.رئیس پلیس راه قزوین با اشاره به آمار مصدومان تصریح کرد: از مجموع ۱۶ نفر سرنشین این اتوبوس، ۱۰ نفر به دلیل نبستن کمربند ایمنی مصدوم شدند که توسط عوامل امدادی به مرکز درمانی منتقل و از این تعداد ۲ نفر به صورت سرپایی مداوا و ۸ نفر بستری شدند.

این مقام انتظامی استان با بیان اینکه علت تامه این حادثه خستگی و خواب‌آلودگی و عدم توجه به جلو از سوی راننده اتوبوس اعلام شده است، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومی نباید در حالت خستگی رانندگی کنند و نقش استفاده از کمربند ایمنی در پیشگیری از صدمات بسیار حائز اهمیت است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.