- نویسنده : ناهید هدایتی
- 21 اکتبر 2023
- کد خبر 13550
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش کافه خبر قزوین؛حسن شکیب زاده پیشکسوت عرصه رسانه در آستانه برگزاری جشنواره ابوذر می نویسد:از آنجایی که رسانه های محلی به عنوان موتور محرکه توسعه جوامع محلی مطرح بوده و به جهت سطح تماس وسیعی که با مردم مناطق و نواحی خود دارند، به عنوان رسانههای پیشتاز تفکر و ترقی و در جهت اعتلای منزلت زیست اهالی مطرح میباشند، بایستی بیش از پیش موجبات توسعه اندیشه خودباوری از یک سو و مطالبهگری مردم از سوی دیگر را فراهم سازند.
البته که این مهم محقق نخواهد شد، مگر با آموزش مستمر و اعتقاد و باور اهالی رسانه به مسئولیت خطیری که بر عهده دارند. و این در حالی است که اهالی مطبوعات قزوین حتا از داشتن کمترین امکانی که دورهم بنشینند و تبادل فکر و راه بکنند محروماند. در همین رابطه، متولیان امر و مجموعه های مرتبط با رسانهها وظیفهای سنگینتر از اهالی رسانه ها داشته و میبایست به جای برگزاری برنامههایی که صرفا جنبه تبلیغی و شعاری دارد، به طور مستمر و علمی به آموزش و ارتقاع سطح دانش و کارآیی آنها توجه نموده و در واقع مرجعی برای رسیدگی به مطالبات روزنامهنگاران باشند.
در همین رابطه، امروزها باردیگر خبر از برگزاری هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در قزوین شنیده میشود.
جشنوارهای که هفت نوبت گذشته ی آن با تحمل هزینه های خاص و صرفا با هدف رضایتمندی مقطعی اصحاب رسانه و همراه کردن آنها با اهداف مورد نظر، برگزار شده است، بدون اینکه دستآوردی برای رسانه ها و مردم داشته باشد.
در واقع اگر قرار بود برگزاری چنین رویدادهای شکلی، کمکی در جهت ارتقاع فهم و دانش علمی و کاربردی اهالی رسانه باشد، امروزها بایستی شاهد حداقل تحولاتی در امر اطلاع رسانی واقعی در سطح جامعه باشیم که نه تنها نیستیم، که شاهد پسرفت رسانه ها در انجام –حتا- ماموریتهای ذاتی آنان نیز میباشیم.
اگرچه ناکارآمدی رسانه ها دلایل مختلفی دارد که فرصتی به پرداخت آن نیست و اگر هم باشد، گوش شنوایی وجود ندارد، اما برگزاری چنین جشنوارههایی که صرفا به اهدای لوح یادبود و کارت بانکی به اهالی رسانه منتهی میشود، گامی در جهت باور ناکارآمدیهای آنان به عنوان کارآیی هایشان و رسانه را از فلسفه وجودی خود، خالی، بیخاصیت و منفعل کردن، است.
مگر نه این است که رسانهها در حکم نورافکن در جامعه، بایستی همواره در جستوجوی عدالت، حقیقت و وضعیت بهتر برای مردم باشند؟ پس نشانه های آن در نتایج برگزاری جشنوارههای گذشته کدامند که اصرار بر تداوم آن دارید؟