×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Wednesday, 6 December , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
راهیابی ۱۱ اثر نمایشی به بخش رقابتی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین، اعضای هیات انتخاب بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان قزوین پس از مشاهده ۲۰ نمایش صحنه‌ای و ۴ نمایش خیابانی از میان متقاضیان حضور در جشنواره استانی سال ۱۴۰۲، پس از بحث و تبادل نظر و بررسی‌های لازم در نهایت ۹ اثر صحنه‌ای و ۲ اثر خیابانی را جهت شرکت در این جشنواره به دبیرخانه این جشنواره معرفی کردند.

بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان قزوین از ۲۲ تا ۲۶ آبان ماه در تماشاخانه علامه رفیعی و امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

نمایش “معرکه در معرکه” به نویسندگی داود میرباقری و کارگردانی علیرضا رحمانی از تاکستان؛ نمایش “حکایت نادرخان و چند روایت نامعتبر از زری خانم” به نویسندگی پویان اصغری و کارگردانی میثم ملازینل از قزوین؛ نمایش “نصف شبی” به نویسندگی کامران شهلایی و کارگردانی محمد صمدی از قزوین؛  نمایش “من در مقابل خودم” به نویسندگی و کارگردانی فرشته مصطفی پور از قزوین از آثار راه یافته به جشنواره تئاتر استان قزوین در بخش صحنه‌ای هستند.

 نمایش “نذار این خواب تعبیر بشه” به نویسندگی مهدی نصیری و کارگردانی محمدمهدی شهرتی از محمدیه؛  نمایش “کاپوتاژ” به نویسندگی کامران شهلایی و کارگردانی مرتضی نجفی از قزوین؛ نمایش “یک زندگی بهتر” به نویسندگی مسعود هاشمی نژاد و کارگردانی سعید چگینی از قزوین؛ “اژدهاک” به نویسندگی استاد بهرام بیضایی و کارگردانی میلاد شهرتی از الوند و نمایش “صفحه بی پایان” به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا کشتکار از قزوین از دیگر آثار راه یافته بخش صحنه‌ای هستند.

در بخش  خیابانی هم نمایش “رخت شور” به نویسندگی محمدعلی دستان و کارگردانی محمد یغمایی از الوند و نمایش “پایان زندگی نیست” به نویسندگی و کارگردانی پدرام عطاپور به جشنواره راه پیدا کردند.

سید قاسم قوامی، ابراهیم طاهری کیا و حمیده وحیدی اعضای هیات انتخاب این جشنواره بودند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.