×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : یکشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Sunday, 4 June , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
طرز تهیه سمنو خانگی خوشمزه و خواص بی نظیر آن

به گزارش کافه خبر قزوین،سمنو در سفره هفت‌ سین نماد خیر و برکت بوده و یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرها است. آیا طرز تهیه سمنو خانگی را می دانید؟ یا از خواص سمنو برای کم خونی چیزی شنیده اید؟ در ادامه ما به طرز تهیه سمنو خانگی، بهترین زمان مصرف سمنو، مضرات سمنو برای کبد و انواع خواص سمنو می پردازیم. با ما همراه باشید و از این مطالب مفید و کاربردی استفاده نمایید.

مواد اولیه سمنو

سمنو یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی در ایران است که برای عید نوروز بر سر سفره هفت سین از آن استفاده می شود. سمنو نماد خیر و برکت در سفره های ایرانی است و طعمی دلپذیر و لذیذ دارد، به همین سبب در سفره هفت سین از آن استفاده می شود.

  • جوانه گندم ۱ کیلوگرم
  • آرد گندم ۳ کیلوگرم
  • آب ۵ لیتر

طرز تهیه سمنو خانگی

سمنو یک دسر فوق العاده خوش طعم و لذیذ بوده که دارای خواص زیادی است و از ترکیب جوانه گندم و آرد تهیه می شود. در ادامه به بررسی  طرز تهیه این دسر شیرین و دلپذیر می پردازیم.

طرز پخت سمنو

طرز پخت سمنو به دو روش زیر است.

روش اول برای طرز تهیه سمنو خانگی:

  1. برای تهیه سمنوی خانگی ابتدا جوانه گندم آماده را در دستگاه مخلوط کن میکس کرده و درون یک کیسه پارچه ای قرار دهید. سپس با ایجاد فشار روی کیسه، عصاره جوانه گندم را خارج کنید.
  2. در ادامه عصاره به دست آمده از جوانه گندم را درون یک قابلمه مسی با آرد گندم و کمی آب به خوبی مخلوط کنید.
  3. روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید تا مواد به جوش آیند. بعد از جوش آمدن مواد، حرارت را کم کرده تا قوام آیند.
  4. در مرحله بعد، زمانی که سمنو غلیظ شد، در قابلمه را با استفاده از دم کن بپوشانید و اجازه دهید سمنو با حرارت ملایم آرام بپزد و حاضر شود.

روش دوم برای طرز پخت سمنو خانگی:

  1. در این طرز تهیه سمنو خانگی ابتدا گندم ها را تمیز کرده و بشویید. سپس گندم ها را به مدت یک شبانه روز در آب قرار دهید. در ادامه گندم ها را در سینی ریخته و روی آنها پارچه نخی بکشید.
  2. توجه داشته باشید که این پارچه نخی همیشه رطوبت داشته باشد. همچنین آب اضافی درون سینی را خالی کنید تا گندم ها کپک نزنند. بعد از گذشت سه روز گندم ها شروع به جوانه زدن می کنند و جوانه هایی به رنگ نقره ای در آنها پیدا می شود.
  3. قبل از اینکه جوانه های گندم شروع به سبز شدن کنند، آنها را با استفاده از دستگاه چرخ گوشت یا دستگاه غذا ساز میکس یا چرخ کنید.
  4. در ادامه جوانه های گندم له شده را داخل صافی یا یک کیسه پارچه ای ریخته و با ایجاد فشار روی کیسه، شیره جوانه گندم را خارج کنید.
  5. در مرحله بعد شیره گندم را با آرد گندم مخلوط کرده تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس این مواد را درون قابلمه مسی ریخته و آب را اضافه کنید و روی شعله زیاد قرار داده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد روی حرارت به جوش آیند. مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و اجازه دهید سمنو با حرارت ملایم بپزد.
  6. برای خوشرنگ شدن سمنو از دم کنی روی قابلمه مسی استفاده کنید. بعد از آماده شدن سمنو خانگی، آن را در ظرف زیبایی سرو کنید. همچنین می توانید روی سمنو را با استفاده از بادام یا پسته تزئین کرده و نوش جان بفرمایید‌.
  7. به گزارش کافه خبر قزوین،بنابراین با روش های گفته شده برای طرز تهیه سمنو خانگی، می توانید این دسر فوق العاده خوشمزه و حاوی انواع ویتامین و مواد مغذی را تهیه کنید. برای داشتن بدن سالم برای خود و عزیزانتان در صبح به صورت ناشتا سرو کنید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.