×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Wednesday, 4 February , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا در استان قزوین آغاز می‌شود

به گزارش کافه خبر قزوین؛وحید انتظاری در این باره اظهار کرد: کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم هم از ۲۰ بهمن و سایر خانوار‌ها از ۲۵ بهمن شارژ می‌شود.

وی افزود: همچنین همزمان با اجرای این مرحله و در راستای ماده ۲۴ قانون جوانی جمعیت، طرح یسنا نیز فعال شده و بر اساس این طرح، به مادران باردار و دارای فرزند از دهک‌های ۱ تا ۳ مبلغ ۶۵۰ هزار تومان و برای دهک‌های ۴ و ۵ مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به صورت شارژ کالابرگ اختصاص یافته است.

این مسئول در خصوص انتخاب روش دوم اختصاص کالابرگ اعلام کرد: امکان لغو این گزینه برای ماه‌های آینده در سامانه فراهم شده تا شهروندان بتوانند در صورت تمایل، از این امکان انصراف دهند.

وی تصریح کرد: به زودی امکان تحویل کالا‌های خریداری شده در مرحله اول درب منازل نیز میسر خواهد شد و اطلاع‌رسانی‌های لازم در این خصوص انجام خواهد گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.