×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : یکشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 8 June , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ممنوعیت خروج گندم از قزوین بدون مجوز

به گزارش کافه خبر قزوین؛فرامرز حریری‌مقدم در جلسه شورای هماهنگی مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ضمن اشاره به اهمیت مبارزه با سن غلات حتی در مزارع رها شده، اظهار داشت: برای کنترل جمعیت سن غلات لازم است مبارزه به‌ صورت همگانی و حتی در مزارع رها شده نیز انجام شود.

حریری‌مقدم با اشاره به ممنوعیت خروج گندم از استان، خاطرنشان کرد: هرگونه خروج گندم از استان تحت هر شرایطی ممنوع است و تنها با هماهنگی معاونت تولیدات گیاهی امکان‌پذیر خواهد بود. در این راستا، از ظرفیت فرمانداران و بخشداران برای کنترل خروج محصول باید بهره برد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بر اهمیت مبارزه با علف‌های هرز در مزارع بذری تاکید کرد و گفت: مبارزه با علف‌های هرز در مزارع بذری باید با جدیت پیگیری شود تا بذری سالم تولید و از بروز مشکلات جلوگیری شود.

وی همچنین خواستار ورود جدی بخش تحقیقات در بازدید از مزارع برای تولید گندم بذری شد و افزود: بخش تحقیقات باید به‌طور جدی در بازدید از مزارع برای تولید گندم بذری ورود کند تا بذر مناسب برای کشت تولید شود.

حریری‌مقدم با تاکید بر جداسازی گندم‌های سن‌زده از گندم‌های باکیفیت، اظهار کرد: گندم‌های سن‌زده باید از گندم‌های باکیفیت جدا شوند تا میزان سن‌زدگی گندم مشخص شود و بتوان برای کنترل آن اقدام کرد.

وی کمبود بذر باکیفیت برای کشت را خط قرمز جهاد کشاورزی دانست و تاکید کرد: کمبود بذر با کیفیت برای کشت خط قرمز جهاد کشاورزی است و باید با همکاری جهاد کشاورزی، بخش تحقیقات و سایر بخش‌ها این مشکل حل شود.

حریری‌ مقدم همچنین بر لزوم رصد وضعیت آفات همگانی مانند مگس زیتون و سایر آفات گیاهی تاکید کرد و خواستار نظارت جدی بر روند فعالیت کمباین‌های مهاجر و بومی با هماهنگی مسئولین مربوطه شد.

وی در پایان اعلام کرد: از این پس هیچ بذری در استان توزیع نخواهد شد مگر اینکه مرکز تحقیقات کشاورزی آن را تایید کرده باشد، به‌ویژه در محصولات راهبردی همچون گندم، جو و کلزا.

حریری‌مقدم با اشاره به اهمیت اطلاعات و آمار دقیق در برنامه‌ریزی، از تمامی بخش‌های ستادی و تابعه خواست تا اطلاعات واحد را در اختیار سازمان قرار دهند تا با استخراج ضعف‌های اطلاعاتی، بتوان برنامه‌ریزی دقیقی برای کشاورزی استان انجام داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.