×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Wednesday, 6 December , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
<strong>هفته کتابِ بدونِ کتابِ ارشاد!</strong>


به گزارش کافه خبر قزوین؛حسن شکیب زاده نویسنده و پیشکسوت عرصه رسانه در آستانه هفته کتاب می نویسد: سال ۱۳۷۲ خورشیدی، ۲۴ آبان به‌عنوان روز کتاب و کتاب‌خوانی تعیین شده و تا ۲ آذرماه را هم هفته کتاب و کتابخوانی نامیده‏اند و معمولا نیز در این  هفته برنامه‌های گوناگونی جهت ترویج کتاب و کتابخوانی اجرا می شود که یکی از مهمترین و رایج ترین آنها، برگزاری نمایشگاه کتاب است. برنامه‏ای که بیش از هر اقدام دیگری مورد توجه و نیاز آحاد مردم، بویژه علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی می باشد.

و اما، در حال حاضر حدود ۹۰ ناشر در استان قزوین به کار انتشار کتاب اشتغال دارند و برگزاری نمایشگاه استانی کتاب می‏تواند دلگرمی اندکی برای معرفی و عرضه ی آثار آنان و صدها نویسنده و مولف استان باشد. در حالی که اداره کل ارشاد استان که متولی اصلی این ایام می باشد، قبل از هر چیز به دنبال برگزاری برنامه هایی می باشد که بیشتر جنبه تبلیغاتی و حفظ وضعیت موجود! را دارد.
طبیعی است که برگزاری نمایشگاه کتاب، علاوه بر اینکه باعث ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی می‏شود به نوعی مجموعه‏ی دست‏اندرکاران تهیه، نشر و توزیع کتاب را هم مور حمایت قرار خواهد داد. حمایت مجموعه‏ای که نه حامی و سرپناهی برای فعالیت های خود دارند و نه مدیرانی که در اندیشه ارتقای سطح دانش و فرهنگ جامعه باشند و به وظایف ذاتی خود عمل کنند.

سالهاست که در قزوین، انواع و اقسام نمایشگاههای جورواجور و برنامه های پرهزینه‏ ی دولتی اجرا می شود، اما خبری از برگزاری نمایشگاه کتاب، حتی در ایام مرتبط به آن وجود ندارد. شاید هم دلیل اصلی آن، الویت مدیران مربوطه به رتق و فتق امور سیاسی و حفظ پست و مقام های عاریتی است، تا کار فرهنگی!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.