×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 17 March , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
بازگرداندن ۶۱ میلیارد تومان اموال مسروقه به مردم/دستگیری بیش از ۲۵ هزار مجرم در قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛سردار علی ابراهیمی در نشست با اصحاب رسانه که در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی استان قزوین برگزار شد با اشاره به شعار «امنیت و آرامش بهاری، ضیافت الهی» در سال ۱۴۰۴ برای فراجا، اظهار کرد: طرح نوروزی امسال با شعار «امنیت و آرامش بهاری، ارمغان نه به تصادف» از بیست‌وپنجم اسفندماه آغاز و تا پانزدهم فروردین‌ماه سال ۱۴۰۴ در تمام معابر درون شهری و برون شهری استان با تمرکز بر اولویت‌ها و محورهای پرتردد استان اجرا می‌شود بر همین اساس ۳۰۰۰ نیرو در مجموعه نیروی انتظامی استان قزوین فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه در این طرح ۴۵ تیم گشت شبانه‌روزی در محورهای اصلی و محورهای پرتردد حضور دارند افزود: در طرح ترافیک نوروزی ۱۰ تیم نامحسوس، ۳۰ تیم راهور، ۲۰ گروه جهادی و ۵۰ تیم انتظامی در کنار پلیس راهور در آماده‌باش کامل هستند.

کاهش ۲ درصدی تصادفات در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به وضعیت تصادفات رانندگی عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۳۲۰ نفر در تصادفات برون‌شهری و ۵۴ نفر در تصادفات درون‌شهری فوت کرده‌اند که آمار فوتی‌ها نسبت به سال گذشته ۲ درصد کاهش داشته است.

به گفته او؛محدوده سنی رانندگان مقصر در تصادفات بین ۱۸ تا ۴۴ سال بوده است، ۹۱ درصد رانندگان خاطی آقایان و ۹ درصد بانوان بوده‌اند که این موضوع بیانگر این است که بانوان قانون مدارتر هستند.

خودرو هایی با جرائم بیش از ۵ میلیون توقیف میشود

ابراهیمی بیشترین علت تصادفات را تخطی از سرعت مطمئنه و تغییر مسیر ناگهانی دانست و خبر داد: در طرح ترافیکی نوروز خودروی کسانی که بیمه خودرو و معاینه فنی ندارند، توقیف و به پارکینگ منتقل میشود، ضمن اینکه در این طرح خودروهایی که جرائم بیش از پنج میلیون دارند توقیف می‌شود.

دستگیری بیش از ۲۵ هزار مجرم در قزوین

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر یک میلیون مأموریت پلیسی در استان قزوین انجام شده و ۲۵ هزار و ۹۱۶ نفر از برهم‌ زنندگان نظم و امنیت دستگیر و پس از تشکیل پرونده، تحویل مقامات قضائی شده‌اند.

این مسئول با اشاره به دستگیری سارقین عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هفت باند حرفه‌ای سرقت از منازل منهدم شده‌اند که ۳۶ سارق حرفه‌ای به ۶۴۵ فقره سرقت منزل اعتراف کرده و دستگیر شده‌اند و ۱۷ باند حرفه‌ای سرقت خودرو نیز منهدم شده‌اند که در این باره ۳۵ نفر به ۹۹۷ فقره سرقت خودرو اعتراف کرده و دستگیر شده‌اند.

وی اضافه کرد: سه باند حرفه‌ای سرقت به عنف هم منهدم شده که در این باره ۱۰ نفر با اعتراف به پنج فقره سرقت به عنف دستگیر شده‌اند.

ابراهیمی افزود: امسال ۱۱۰ سارق حرفه‌ای در استان قزوین شناسایی شده که دارای پابند الکترونیکی هستند ضمن اینکه باید تاکید کرد که ۶۱ میلیارد تومان از اموال مسروقه مردم با ورود پلیس به آن‌ها بازگردانده شده است.

این مسئول با اشاره به عملکرد پلیس فتا خبر داد: ۲ هزار و ۵۴۲ پرونده جرایم در حوزه جرایم سایبری و فضای مجازی تشکیل شده که ۲ هزار و ۳۱۶ فقره پرونده معادل ۹۸ درصد مختومه شده است.

کشف ۱۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در قزوین

ابراهیمی با اشاره به عملکرد حوزه مواد مخدر توضیح داد:از ابتدای سال تاکنون در استان قزوین یک هزار و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است که در مجموع ماموریت ها ۲ هزار و ۳۰ نفر قاچاقچی مواد مخدر در استان قزوین دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده اند.

وی با اشاره به عملکرد پلیس امنیت اقتصادی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰۹ پرونده تشکیل شده که از این تعداد، ۱۱ پرونده اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵ هزار و ۸۰۰ میلیار تومان بوده است که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

فرمانده انتظامی استان قزوین بیان کرد: از ابتدای سال جاری ۲ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۹۶۰ قلم کالای قاچاق کشف شده است که منجر به دستگیری ۵۷۰ نفر شده است.

این مسئول با اشاره به چهارشنبه آخر سال تصریح کرد: پلیس با هنجارشکنان در چهارشنبه آخر سال و ایام تعطیلات برخورد قاطع خواهد داشت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.