×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Wednesday, 21 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر
دومین گلریزان اجتماعی ویژه اشتغال معتادان بهبود یافته در استان قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛علی فولیان در نشست هماهنگی جهت برگزاری جشن گلریزان اجتماعی ویژه اشتغال معتادان بهبود یافته که در سالن اجتماعات دادگستری کل استان برگزار شد؛ ضمن قدردانی از مسئولان و خیرینی که در برگزاری اولین مراسم گلریزان با هدف حمایت از زنان و کودکان آسیب‌پذیر استان قزوین مشارکت فعال و موثر داشتند، عنوان کرد: حضور و همراهی این دغدغه‌مندان اجتماعی، نشان‌دهنده همدلی و مسئولیت‌پذیری جامعه در قبال آسیب‌دیدگان اجتماعی است و موجب دلگرمی تمامی دست‌اندرکاران در مسیر حمایت و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر شد.

این مقام قضایی هدف از برگزاری این نشست را برنامه‌ریزی جهت برگزاری دومین گلریزان در استان قزوین با تمرکز بر اشتغال بهبود یافتگان اعتیاد عنوان کرد و ادامه داد: حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی، به‌ویژه بهبود یافتگان اعتیاد، وظیفه‌ای همگانی و فراتر از مسئولیت یک دستگاه یا نهاد است. این حمایت نه تنها به فرد کمک می‌کند، بلکه آرامش و سلامت خانواده‌ها را تضمین کرده و به ارتقاء امنیت و آرامش جامعه می‌انجامد.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان تصریح کرد: طرح «هر شهروند، یک خیر اجتماعی» مبتنی بر این باور است که هر شهروند و هر سازمان می‌تواند و باید در مسیر توانمندسازی آسیب‌دیدگان اجتماعی سهیم باشد و با مشارکتی جمعی، زنجیره‌ای پایدار از حمایت‌های موثر را ایجاد نماید.

فولیان در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان و صاحبان مشاغل در استان قزوین، اذعان کرد: ظرفیت‌ها و فرصت‌های شغلی فراوان این منطقه، می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ایجاد زمینه‌های اشتغال بهبود یافتگان داشته باشد و با این اقدام، گامی بلند در راستای پیشگیری از وقوع جرم و تقویت امنیت اجتماعی برداشته شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: بهبود یافتگان اعتیاد، پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت ترک، نیازمند فرصت‌هایی برای بازگشت به زندگی عادی و فعالیت مولد هستند. ایجاد اشتغال و حمایت اجتماعی، نه تنها از بازگشت آنان به چرخه اعتیاد جلوگیری می‌کند، بلکه خانواده‌های آنان را در برابر آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی بیمه می‌سازد.

وی همچنین در ادامه یادآور شد: اشتغال بهبود یافتگان نقش موثری در کاهش جرائم و حفظ امنیت جامعه دارد و از این رو، سرمایه‌گذاری در این حوزه به معنای حفظ امنیت و سلامت عمومی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین با اشاره به چالش ِ احتمالی ناشی از حساسیت برخی کارفرمایان نسبت به سابقه اعتیاد متقاضیان اشتغال نیز عنوان کرد: از تمامی صاحبان مشاغل درخواست می‌نمایم که با دید باز و همراهی کامل، فرصت را به این افراد بدهند و بدانند که این موضوع واقعیتی است اجتماعی که باید با همدلی و حمایت آن را پشت سر گذاشت. مهارت، توانمندی و انگیزه این افراد شایسته فرصت و حمایت است.

وی در ادامه بر ضرورت برنامه‌ریزی و تقسیم وظایف بین دستگاه‌های ذیربط در تحقق هرچه مطلوبتر این هدف تاکید کرد و ادامه داد: بهزیستی، مراکز ترک اعتیاد و کمیته امداد موظفند نسبت به شناسایی دقیق افرادی که شرایط ورود به بازار کار را دارند، اقدام نموده و اطلاعات کاملی شامل وضعیت جسمی، روانی، مهارت‌ها و انگیزه افراد را ثبت نمایند و برای این منظور، فرم شناسایی نیز در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از شناسایی، اداره کار، فنی‌وحرفه‌ای، اصناف و اتاق بازرگانی وظیفه دارند فرصت‌های شغلی مناسب را شناسایی و فراهم کنند و در صورت نیاز، آموزش‌های مهارتی را به این افراد ارائه دهند.

این مقام قضایی با تبیین چگونگی اجرای مراحل این طرح تصریح کرد: در مرحله نهایی جمع‌آوری حمایت‌های مالی و معرفی فرصت‌های شغلی، طرح «هر شهروند، یک خیر اجتماعی» را به صورت گسترده‌تر به جامعه معرفی می‌کند تا مشارکت مردمی تقویت شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: امید است با همکاری صمیمانه و هم‌افزایی کلیه دستگاه‌ها، بتوانیم این برنامه را به نحو احسن اجرا کرده و گامی مؤثر در راستای بهبود زندگی این عزیزان و ارتقاء امنیت و سلامت جامعه برداریم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.