- نویسنده : ناهید هدایتی
- 28 ژوئن 2025
- کد خبر 14760
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش کافه خبر قزوین؛علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: در سه ماهه گذشته، ۱۲ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۲۲۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان قزوین انجام شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۲ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۳۰ قطعه بود، رشدی بیش از ۵ درصد را نشان میدهد.
وی افزود: در سه ماهه اخیر، از محل این میزان جوجهریزی، بیش از ۲۴ هزار و ۲۴۱ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شده است. به طور متوسط، ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود.
رمضانپور خاطرنشان کرد: بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان در خرداد ماه با چهار میلیون و ۱۵۶ هزار قطعه به ثبت رسیده است.
این افزایش تولید میتواند نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و تنظیم بازار گوشت مرغ داشته باشد.