×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Tuesday, 10 June , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
فرسوده بودن دستگاه های دیالیز در قزوین

به گزارش کافه خبر قزوین؛حمیدرضا قافله باشی، اظهار کرد: بیماری مزمن کلیه از جمله عوامل مهم مرگ‌ و میر محسوب می‌شود که اگر امکانات و تجهیزات به حد کافی وجود داشته باشد، این بیماری به سادگی قابل پیشگیری است.

وی ادامه داد: هم اکنون ۹ مرکز درمانی در قزوین با ۱۱۶ تخت به ۶۱۹ بیمار دیالیزی خدمات لازم را ارایه می‌دهند که به نظر می‌رسد صدای این بیماران به گوش نرسیده و آنها در شرایط فرسودگی بیمارستان‌ها، مراکز، تجهیزات و دستگاه‌ها با بیماری خود در حال جنگیدن هستند.

قافله باشی تصریح کرد: ظرفیت ناکافی و فرسودگی دستگاه های دیالیز در مراکز بوعلی سینا قزوین، بویین‌زهرا و آبیک و همچنین کمبود تخت‌های درمانی از جمله موضوعات مهم در رابطه با درمان بیماران دیالیزی استان محسوب می‌شود.

به گفته این مسوول، نیاز به منابع مالی برای تکمیل، تجهیز و راه‌اندازی مرکز دیالیز محمدزاده با ظرفیت ۶۰ تخت جدید، بخش الحاقی بیمارستان شهدا آبیک و خرید دستگاه‌های دیالیز جدید از جمله درخواست مهم دانشگاه علوم پزشکی قزوین محسوب می شود که امیدواریم این اعتبار هر چه سریع‌تر لحاظ شود.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: مشکلات بیماران دیالیزی که از مرحله درد به نارسایی کلیه می رسند، بسیار رنج‌آور است و این بیماران و خانواده‌های آنها در معرض مشکلات روحی، روانی و جسمی بسیار سختی قرار دارند و اگر مشکلات درمانی نیز به به دوش آنها افزوده شود، شرایط بسیار بدی برای این بیماران به وجود می آید و به همین جهت نیازمند به هم‌افزایی و همکاری بیشتر در جهت کاهش مشکلات یاد شده، هستیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.