×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 16 March , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
لزوم تشکیل خانه احزاب در قزوین

محمد نوذری امشب _شنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در جلسه دیدار با مدیران احزاب سیاسی استان قزوین با اشاره به چالش‌های متعدد در حوزه‌های گردشگری، صنعت و کشاورزی استان اظهار کرد: برای توسعه این بخش‌ها نیاز به اقدامات اساسی و همکاری بخش‌های مختلف وجود دارد.

وی یکی از بحران‌های اساسی قزوین را مشکل کمبود آب شرب دانست و اضافه کرد: برای حل این مسئله ده‌ها جلسه در سطح ملی با رئیس‌جمهور، مدیران مسئول در حوزه اعتبارات و آب و مدیران هلدینگ‌های مختلف برگزار کرده‌ام.

استاندار قزوین یکی دیگر از چالش‌های اساسی استان را کمبود سرانه تخت بیمارستانی دانست و افزود: در این خصوص رایزنی‌هایی با وزیر بهداشت صورت گرفته است و امیدواریم با افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی سرانه بهداشت استان نیز بهبود یابد.

نوذری همچنین به چالش‌های حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی در این بخش نبود هتل‌های مناسب است، در همین راستا تأسیس دو هتل ۵ ستاره در دستور کار قرار گرفته و مجوزهای لازم برای آن‌ها صادر شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساختی و اعتبارات جذب‌شده یادآور شد: طی سه ماه گذشته برای سه سد استان ۷۸۰ میلیارد تومان اعتبار جذب کرده‌ایم و در این مدت ده‌ها جلسه با نمایندگان و کمیسیون‌های مختلف سازمان برنامه‌ریزی برگزار کرده‌ایم.

استاندار قزوین کمبود زیرساخت‌های فرهنگی را یکی دیگر از چالش‌های استان دانست و گفت: تأسیس کتابخانه مرکزی و تکمیل پروژه تالار شهر نیز در این حوزه در در دستور کار قرار دارد.

نوذری با اشاره به کمبود سرانه مدرسه در استان تصریح کرد: در این حوزه رایزنی‌هایی با بخش خصوصی به‌ویژه صنایع انجام شده و آن‌ها را مجاب کرده‌ایم که در مدرسه‌سازی ورود پیدا کنند و قول ساخت ۱۰ تا ۱۵ مدرسه را از واحدهای صنعتی گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه مشکلات صنایع به‌صورت میدانی بررسی می‌شود، اظهار کرد: چهارشنبه‌های صنعتی فرصتی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی است، در این برنامه به‌طور مستقیم از صنایع بازدید کرده و مسائل آن‌ها را از نزدیک بررسی می‌کنیم و تاکنون اغلب مشکلات واحدهای صنعتی مورد بازدید حل شده است.

استاندار قزوین همچنین به مشکلات کارگران پروژه‌های سدسازی اشاره کرد و افزود: در این حوزه مشکلاتی مانند عدم پرداخت مطالبات کارگران وجود داشت که پیگیری شد و مطالبات شش ماه حقوق آن‌ها پرداخت شد.

نوذری همچنین بر لزوم راه‌اندازی خانه احزاب قزوین تأکید و خاطرنشان کرد: انتظار دارم که خانه احزاب استان حتماً افتتاح شود چون داشتن یک فضای گفت‌وگو و تعامل سیاسی در استان قزوین ضروری است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.