×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : دوشنبه, ۲۷ مرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Monday, 18 August , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
مدیریت آزادگان در اردوگاه های اسارت زبانزد خاص و عام بود

به گزارش کافه خبر قزوین؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در آیین بزرگداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، روز ۲۶مرداد ماه که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، آزادگان و جمعی از مسئولان برگزار شد؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بیش از سه هزار شهید استان، شهید والامقام محمدعلی رجایی و شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: استان قزوین همواره مایه افتخار ایران اسلامی بوده و جوانان غیور آن، برگ‌های زرینی از ایثار و مقاومت را رقم زده‌اند.

سمیه اسمعیلی افزود: آزادگان در طول دوران اسارت، با وجود سخت‌ترین شرایط، روح ایمان و رزمندگی خود را حفظ کردند و مدیریت و رهبری آنان در اردوگاه‌ها زبانزد دوست و دشمن بود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: آزادگان سرافراز، در سخت‌ترین شرایط اسارت با حفظ ایمان و روحیه انقلابی، الگویی ماندگار از مقاومت و عزت برای ملت ایران آفریدند و امروز وظیفه ماست در برابر ایثار آنان و صبر خانواده‌هایشان سر تعظیم فرود آوریم

اسمعیلی با اشاره به مقام والای سیدالاسرا، شهید سرلشکر خلبان حسین لشکری گفت: رهبر معظم انقلاب در وصف ایشان فرمودند: هر وقت یاد این شهید بزرگوار می‌افتیم، استقامت در ذهن‌مان زنده می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین یادآور شد: این استان در دوران دفاع مقدس ۲۵ شهید آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و امروز صبر و شکیبایی پدران، مادران، همسران و فرزندان آزادگان به بار نشسته و سال‌های دوری و رنج پایان یافته است.

وی افزود: بزرگداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی ویژه‌ به مادران و همسران صبور آزادگان تبریک می‌گویم و در برابر ایثار و فداکاری آنان تمام‌قد سر تعظیم فرود می‌آورم.

آزادگی تنها یک خاطره تاریخی نیست بلکه سرمایه‌ای زنده برای آینده ایران اسلامی است

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین اسدالله کریمی مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی، برنامه‌ریزی عقیدتی و فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با قرائت پیام مقام معظم رهبری، یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت و گفت: اگر امروز نام و آوازه جمهوری اسلامی در جهان طنین‌انداز است، به برکت ایثارگری شهدا و آزادگان است. شما عزیزان با استقامت و پایبندی به ایمان، دشمن را ناکام گذاشتید و نشان دادید که ملتی مومن هیچ‌گاه تسلیم نمی‌شود.

وی با اشاره به حضور آزادگان در عرصه‌های مختلف پس از بازگشت به کشور گفت: این عزیزان نه تنها در میدان نبرد و اسارت سرافراز بودید، بلکه پس از آزادی نیز در حوزه‌های فرهنگی، علمی، اجتماعی و مدیریتی درخشیدید و نشان دادید که آزادگی تنها یک خاطره تاریخی نیست بلکه سرمایه‌ای زنده برای آینده ایران اسلامی است.

کریمی با تجلیل از جایگاه ویژه استان قزوین در تاریخ آزادگان کشور گفت: این استان افتخار میزبانی سید آزادگان شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی و سیدالاسرا سرلشکر خلبان حسین لشکری را دارد؛ دو چهره‌ای که هر کدام در مقاومت، ایستادگی و تربیت روحی آزادگان نقش‌آفرین بودند و نامشان برای همیشه در تاریخ ایران اسلامی ماندگار خواهد بود.

وی آزادگان را مظهر وفاداری به آرمان‌های انقلاب و پرچمداران روشنگری دانست و گفت: اگر ایستادگی شما نبود، دشمنان از شمال و جنوب کشور آسایش ملت ما را بر هم می‌زدند. امروز بالندگی ایران اسلامی و الهام‌بخشی آن در سطح جهان به برکت فداکاری‌های شما عزیزان است.

کریمی با اشاره به تاثیر روحیه آزادگان بر جریان‌های مقاومت جهانی افزود: این روحیه مقاومت، امروز در یمن، آمریکای جنوبی و حتی شرق و غرب عالم دیده می‌شود. شما آزادگان با یاری دین خدا، نصرت الهی را نصیب ملت ایران کردید و خداوند نیز به مکتب شما یاری رساند.

مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی، برنامه‌ریزی عقیدتی و فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران‌ اظهارکرد: جامعه امروز نیازمند روایتگری آزادگان است. جوانان ما باید بدانند شما در چه شرایطی ایستادگی کردید و چگونه با صبر و ایمان سخت‌ترین دوران‌ها را پشت سر گذاشتید. خاطرات و روایت‌های شما می‌تواند سرمایه‌ای بزرگ برای تربیت نسل‌های آینده باشد.

کریمی در پایان با قدردانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین برای فراهم‌سازی این همایش افزود: این مراسم‌ها فرصتی ارزشمند برای یادآوری خاطرات و انتقال تجربه‌های آزادگان است و باید قدر این سرمایه عظیم را دانست.

این مراسم با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، آزادگان و جمعی از مسئولان از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین اسدالله کریمی مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی، برنامه‌ریزی عقیدتی و فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران،شهرام احمدپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین، سیاوش طاهرخانی فرماندار، دکتر آزادی مدیرکل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، ندا پاکدامن سرپرست اداره ورزش و جوانان استان و سرهنگ «یزدی‌راد» معاون نیروی انسانی فرماندهی انتظامی استان برگزار شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.