- نویسنده : ناهید هدایتی
- 21 سپتامبر 2024
- کد خبر 12264
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین؛کتاب “اتاق شماره ۲۴″، روایتی از زندگی مهاجرین جنگ تحمیلی در خاطرات خود نگاشته صبریه فلاححسینی است که در ۳۶ فصل به همراه تصاویر بازگو شده است.
کتاب فوق نخستین بار سال ۱۳۹۰ در ۲۸۴ صفحه، یک هزار نسخه، ویراستار مسعود امیرخانی، به کوشش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین، با حمایت مالی شورای اسلامی و شهرداری قزوین و توسط ناشر صریر منتشر شده است.
در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: «… گاهی آدم فکر میکند که روزگاری که بر امثال صبریه فلاححسینی گذشته است ساده است و داستانی است که انسان را سوار بر توسن خیال از اکنونش جدا میکند و برای ساعتی از رنج و هجران جدا میکند. اما روزگار بر خانم فلاححسینی نه ساده گذشته و نه داستان بوده است …»
همچنین در یکی از خاطرات صبریه فلاححسینی آمده است: «یک هفته از روزی که به خاطر بمباران شدید از مغازه اسباببازیفروشی به کرمانشاه زنگ زده بودم. گذشته بود. یک شب که از سرکارم برگشتم دیدم اتاق ۲۴ شلوغ است و سرو صدا میآید.
وقتی وارد اتاق شدم بابا، دایه و حسین به همراه میمی زا(در گویش کردی به بچه خاله میگویند)، محمد و زن و بچهاش هم آمده بودند. حسن به خاطر کارش نتوانسته بود، بیاید. از دیدن آنها خیلی خوشحال شدم. از اینکه بعد از مدتها دور هم بودیم. چون بمباران کرمانشاه به دست هواپیماهای دشمن شدت گرفته بود دولت هم تعدادی از مهجرین را به شمال میفرستاد.
خانواده من را هم به پلاژی نزدیک ساری فرستاده بودند که مهاجرین دیگر هم در آنجا ساکن بودند. دایه میگفت اینجا چقدر آرام است و از سر و صدای بمباران خبری نیست …»
به گزارش کافه خبر قزوین؛کسانی که به کتابها و خاطراتی با عطر و بویِ زندگی علاقه دارند، به سفرنامه و شرححال دیگران و به تاریخ شفاهی و کتابهای حوزه دفاع مقدس علاقه دارند، این کتاب را از دست ندهند. این کتاب روایتی خواندنی و جذاب است که بعید است آن را به راحتی کنار بگذارید.