- نویسنده : ناهید هدایتی
- 27 ژوئن 2021
- کد خبر 7932
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
پژوهشگر و نویسندهی قزوینی درباره کتاب «من پاسدار نیستم» در گفتگو با کافه خبر قزوین اظهار کرد: این کتاب پنجاهمین اثر وی است،که طی دو دهه و در حوزه دفاع مقدس و با هدف ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت منتشر شده است.
حسن شکیب زاده افزود:عزیزاله فرجی زاده، یکی از اسرای بسیجی استان قزوین می باشد که طی ۱۳۲۲ روز اسارت، هیچ خبری از اسارتش منتشر نشده بود و تا روز بازگشتش به میهن، به عنوان مفقودالاثر از او نام برده می شد. و از آنجایی که خاطرات منحصر به فردی در خصوص سالهای اسارتش داشت در قالب تاریخ شفاهی اقدام به گفتگو و ثبت سرگذشت او کردم.
وی توضیح داد: پس از آمادهسازی خاطرات عزیزاله فرجی زاده که حاصل ده جلسه و بیش از بیست ساعت گفتگو است، بعید میدانستم، به خاطر ملاحظاتی، عزیزالله آنچه را که بایستی میگفت، روایت کرده باشد، اما در همین حد و اندازهای هم که گفت و شما در این کتاب، مرور خواهید کرد، ممکن است برخی از خوانندگان، به ویژه نسل جدیدی که دوران دفاع مقدس نزیستهاند و کمتر در مورد اتفاقات آن میدانند، شنیدن و یا خواندن این همه شکنجه و رنجهایی که بر عزیزالله گذشته است را غیرقابل باور بدانند.
شکیب زاده افزود: کتاب «من پاسدار نیستم» روایت خاطرات نابی است که باورش برای خودم نیز سخت بود اما سرانجام متوسل شدم به اظهار نظر برخی از اسرای همبندی او و تاییدی که نشان از شدت و حدت وصف ناپذیر شکنجه های این آزادهی غریب در طول دروران اسارتش داشت.
به گفته این فعال فرهنگی، بیان خاطرات شکنجههای سخت و شکنندهی این اسیر نامدار، بازگو کنندهی وحشیگری ها و اوج کینه و دشمنی نیروهای بعثی عراق را علیه رزمندگان ما در طول دوران دفاع مقدس نشان می دهد که حتا شنیدن و خوانده آن نیز غیرقابل تحمل است. خاطراتی که تاکنون کمتر گفته و یا شنیده شده است.
گفتنی است،کتاب من پاسدار نیستم به قلم حسن شکیب زاده، روزنامه نگار و نویسندهی پرتلاش قزوینی، با حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و توسط انتشارات رویای آبی منتشر شد که مزین به نوشتداری از دانشمند فرهیخته، محمدعلی حضرتی با ویراستاری فاطمه شریفی نژاد، صفحه آرایی مهدی شکیب زاده و طراحی جلد فاطمه شکیب زاده روانه ی بازار کتاب شده است.