×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Saturday, 24 May , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر
مبارزه با علف‌های هرز در بیش از ۳۵۰۰ هکتار از مزارع گندم آوج انجام شد

به گزارش کافه خبر قزوین؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آوج، اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت و افزایش بهره‌وری مزارع گندم، عملیات مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ و نازک برگ در سطح ۳۵۹۶ هکتار از مزارع گندم آبی و دیم شهرستان آوج انجام شد.

محمد افتخاری افزود: این عملیات با هدف کنترل و کاهش خسارات ناشی از علف‌های هرز در مزارع گندم شهرستان و در راستای افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول انجام شده است.

وی بیان کرد: عملیات کنترل علف‌های هرز در مرکز خرقان شرقی‌ درسطح ۲۳۴۱ هکتار، در مرکز حصار ولیعصر در سطح ۷۲۴ هکتار، در مرکز حومه آوج درسطح ۳۰۰ هکتار و در مرکز آبگرم در سطح ۲۳۱ هکتار انجام شده است

به گفته او،علف‌های هرز با جذب مواد غذایی و آب، باعث کاهش رشد و عملکرد گندم می‌شوند. کنترل به موقع و موثر این علف‌ها، نقش بسزایی در افزایش تولید و درآمد کشاورزان دارد.

این مسئول خواستار شد: از کشاورزان درخواست می شود تا با رعایت توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی و استفاده از روش‌های مناسب، نسبت به کنترل علف‌های هرز در مزارع خود اقدام کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.