×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آغاز برداشت محصول از ۶۵۰۰ هکتار باغ گیلاس در قزوین /قزوین بزرگترین تولید کننده گیلاس در کشور است

به گزارش کافه خبر قزوین؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، گفت: برداشت این محصول از سطح ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ بارور در استان در حالی آغاز شده است که تولید آن امسال به دلیل نوسانات دمایی، تنش‌های آبی و سرمازدگی با کاهش قابل توجهی روبه‌رو شده است.

محمد پیله فروش با اشاره به وضعیت باغات گیلاس استان اظهار کرد: از مجموع باغ‌های گیلاس، ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار بارور و ۵۱۱ هکتار غیر بارور هستند و متوسط عملکرد این محصول حدود ۱۲ تن در هر هکتار برآورد می‌شود.

وی خبر داد: استان قزوین با تولید متوسط سالانه حدود ۷۰ هزار تن گیلاس، رتبه نخست کشور را از نظر میزان تولید و رتبه دوم را از لحاظ سطح زیر کشت به خود اختصاص داده است.

این مسئول عنوان کرد: عمده باغ‌های گیلاس استان در منطقه الموت قرار دارند که شامل الموت غربی (رجایی‌دشت، قسطین‌رود، کتکان، هریف) و مناطق سردسیرتر مانند درگ، سیمیار، تنوره و خشکچال می‌شود.

به گفته او،با وجود آغاز فصل برداشت، شرایط نامساعد آب‌وهوایی در سال جاری موجب کاهش عملکرد باغ‌ها نسبت به سال‌های عادی شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.