- نویسنده : ناهید هدایتی
- 16 مارس 2026
- کد خبر 18086
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین؛رحیم محمدیصدر با تشریح این خبر اظهار کرد: از پانزدهم بهمن ماه سال جاری همزمان با اجرای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۵ نظارت بر عرضه اقلام اساسی و مؤثر در سبد خانوار و همچنین عدم ثبت اطلاعات موجودی کالا در سامانه جامع انبارها به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار گرفته است.
وی افزود: از پانزدهم بهمن ماه سال جاری تا کنون ۱۹۱۰ مورد بازرسی با هدف شناسایی و برخورد با واحدهای اقتصادی متخلف صورت گرفته که منجر به تشکیل ۲۵۵ پرونده تخلفاتی شده است.
معاون بازرسی صمت استان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ هزار و ۶۹۴ فقره بازرسی با هدف شناسایی و برخورد با واحدهای اقتصادی متخلف صورت گرفته است، گفت: این بازرسیها منجر به تشکیل بالغ بر ۳۲۳۰ پرونده تخلفاتی به ارزش ۶۲٫۵ میلیارد تومان شده است.
محمدیصدر افزود: گرانفروشی، کمفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور ، اخفا و امتناع از عرضه کالا، قاچاق کالا و تقلب از جمله تخلفات تعزیری صورت گرفته است.
این مسئول ادامه داد: در این میان بیشترین میزان تخلفات کشفشده مربوط به اقلام اساسی از جمله نان، مرغ، گوشت، تایر، روغن موتور و روغن خوراکی بوده است.
معاون بازرسی صمت استان با ذکر اینکه از آغاز سال جاری تاکنون تعداد ۱۶۴۸ فقره شکایت مردمی در سامانه ۱۲۴ ثبت شده است، گفت: از این تعداد ۱۶۰۹ شکایت رسیدگی شده که ۴۴۰ مورد آن منجر به تشکیل پرونده و پرونده های متشکله جهت صدور رأی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
محمدیصدر یادآور شد: تلفن ۱۲۴ و درگاه اینترنتی ۱۲۴٫ir آماده دریافت هرگونه شکایت و گزارش در رابطه با تخلفات واحدهای اقتصادی است.

