×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
جهاد سبز هلال احمر قزوین؛کاشت بیش از ۳۹۶ هزار اصله نهال برای فردای زیست بوم ایران

به گزارش کافه خبر قزوین؛ مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان قزوین با اعلام این خبر گفت: در راستای آبادانی کشور و با هدف گرامی‌داشت یاد شهدا، پویش ملّی «جوانه ۷۸» با کاشت بیش از ۳۹۶ هزار اصله نهال و بذر توسط اعضای جمعیت هلال احمر استان قزوین، اجرا شد.

حبیب درگاهی افزود: پیرو فرمایشات ارزشمند مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در خصوص اهمیت کاشت نهال و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر، به ویژه شهدای جنگ تحمیلی سوّم، این پویش اجرا شد.

وی توضیح داد: پویش ملّی «جوانه ۷۸» از اسفند ماه ۱۴۰۴ تا نیمه فروردین ماه ۱۴۰۵ و با هدف: بیابان‌زدایی و گسترش پوشش گیاهی، کاهش میزان گاز دی‌اکسید کربن با کاشت گونه‌های گیاهی متناسب با اقلیم هر منطقه، ترویج فرهنگ درختکاری و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام، در سراسر کشور اجرا شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین این پویش را نمادی از فرهنگ ایثار و مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: اجرای این پویش بار دیگر ثابت کرد که اعضای جمعیت هلال‌ احمر، سفیران سلامت، اُمید و سرسبزی برای میهن عزیزمان ایران هستند. 

درگاهی افزود: اجرای این پویش نشان‌دهنده تعهد عمیق اعضای بشردوست قزوینی، به حفظ و ارتقای محیط زیست و پاسداشت یاد و نام شهداست و *۱۲۹۲ عضو جمعیت هلال احمر استان قزوین در اجرای این طرح مشارکت داشتند.

وی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت این پویش گفت: هر نهالی که به دست یک داوطلب در دل خاک قرار گرفت، گامی استوار برای مقابله با بحران‌های اقلیمی و اُمیدی برای آینده‌ای سرسبزتر بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.