×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
مخابرات قزوین اجرای شبکه فیبرنوری در شهر صنعتی البرز را آغاز می‌کند

به گزارش کافه خبر قزوین؛انصاری مدیر مخابرات منطقه قزوین در دیدار با مدیرعامل شرکت شهر صنعتی البرز با تشریح قابلیت‌ها و مزایای شبکه فیبرنوری اظهار کرد: شرکت‌ها و کسب‌وکارهای صنعتی برای توسعه فعالیت‌های خود نیازمند امکانات ارتباطی پایدار، مطمئن و پهنای باند مناسب هستند و در همین راستا تلاش داریم با همکاری شرکت شهر صنعتی البرز، زیرساخت‌های مورد نیاز را در سال جاری فراهم کنیم.

وی افزود: امروزه بهره‌گیری از شبکه‌ای امن و پایدار، یکی از الزامات حوزه صنعت محسوب می‌شود و با توجه به استقبال واحدهای صنعتی از این بستر ارتباطی، به دنبال توسعه شبکه و کاهش هزینه‌های دسترسی شرکت‌ها به خدمات فیبرنوری هستیم.

مدیر مخابرات منطقه قزوین با اشاره به اجرای ۶۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری طی چهار ماه گذشته تصریح کرد: ظرفیت لازم برای توسعه و تسریع در واگذاری سرویس‌ها وجود دارد و به‌زودی اجرای شبکه فیبرنوری به‌صورت زون‌بندی در شهر صنعتی البرز آغاز خواهد شد.

کریمی مدیرعامل شرکت شهر صنعتی البرز نیز با استقبال از اجرای این طرح گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در شهر صنعتی البرز ضروری است و این مجموعه آمادگی دارد همکاری لازم را برای اجرای شبکه فیبرنوری و گسترش خدمات ارتباطی انجام دهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.