- نویسنده : ناهید هدایتی
- 05 آوریل 2026
- کد خبر 19091
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین؛سردار”محمدقاسم طرهانی” اظهار کرد: در راستای اجرای طرح های مقابله با احتکار کالاهای ضروری و سبد خانوار، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی یک انبار نگهداری کالای اساسی در شهر قزوین را شناسایی کردند.
وی افزود: ماموران در ادامه با همراهی نمایندگان اداره صمت و تعزیرات حکومتی به محل موردنظر اعزام و در بازرسی از این انبار ۸ هزار و ۳۰۴ کیلو روغن خوراکی و ۱۲ هزار و ۷۲۰ کیلو آرد خارج از شبکه که به صورت غیرقانونی در انبار موجود بود کشف و یک نفر را در این خصوص دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه ارزش ریالی کالاهای کشف شده برابر نظر کارشناسان بیش از ۲۹ میلیارد ریال برآورد شده است،خاطرنشان کرد: انبار مورد نظر پلمب و متهم جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

