- نویسنده : ناهید هدایتی
- 09 ژوئن 2020
- کد خبر 551
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش کافه خبر قزوین،رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان با اعلام این خبر افزود: طرح پایش رستورانها توسط دامپزشکی در حال اجرا است و فرآوردههای خام دامی مورد استفاده میبایست از مبادی تحت نظارت دامپزشکی تهیه شوند.
محمد رضا آذربایجانی ادامه داد: با توجه به اجرای طرح پایش رستورانهای شهرستان تاکستان و همچنین بازدیدهای مستمر از مراکز عرضه، مقدار ۱۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در یکی از رستورانهای شهرستان توسط کارشناسان واحد نظارت این اداره کشف، ضبط و به صورت کاملاً بهداشتی معدوم شد و پرونده تخلف صورت گرفته به مراجع قضائی ارجاع شد.
وی تصریح کرد: فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در رستورانها میبایست از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه شده و شرایط لازم برای نگهداری این اقلام در رستوران فراهم باشد در غیر این صورت بازرسان دامپزشکی با متخلفین برخورد کرده و مراتب را از طریق مراجع قضائی پیگیری خواهند کرد.
این مسئول خواستار شد: در صورت مشاهده تخلفات مرتبط با دامپزشکی مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.