×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تلاش مدیران واحدهای تولیدی کمتر از مجاهدت نیروهای مسلح نیست

به گزارش کافه خبر قزوین؛ علی اصغر عسگری در دیدار با مدیرکل صمت استان، بر لزوم استمرار فعالیت واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی با حمایت از واحدهای تولیدی به استمرار اشتغال کمک کنند.

وی اضافه کرد: در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان، مشکلات حقوقی و قضایی واحدهای تولیدی با نگاه کارشناسی بررسی شده و برای رفع موانع تولید اقدام می‌شود.

عسگری یادآور شد: در شرایط جنگی، تلاش مدیران واحدهای تولیدی، فعالان اقتصادی و بازاریان کمتر از مجاهدت نیروهای مسلح نیست و این تلاش‌ها شایسته قدردانی است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به جنگ اقتصادی دشمنان علیه جمهوری اسلامی، بهترین پاسخ به دشمن همین استمرار تولید و اشتغال است که می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.