×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ها

امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Wednesday, 15 July , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
صدور ۲۰ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای تولیدی در جنگ اخیر/تشکیل تیم مشورتی از معتمدین و پیشکسوتان بازار همفکری در دوران بحران

به گزارش کافه خبر قزوین؛کامران لشگری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین در دیدار با علی‌اصغر عسگری دادستان مرکز قزوین، که به همراه کشاورز شاهباز مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، مشاور و معاونین اداره کل صمت برگزار شد، با ارائه گزارشی از وضعیت صنعت، معدن و تجارت استان در دوره جنگ اخیر بیان کرد: با توجه به شرائط جنگ و اتفاقات رخ داده در کشور قیمت‌ها تحت کنترل می‌باشد. 

کامران لشگری افزود: در این ایام سامانه پاسخگویی به شکایات ۱۲۴ به صورت شبانه روزی فعالیت داشت به طوری که در روزهای ابتدایی جنگ ۵۰۰ تماس روزانه داشتیم و با کاهش موج هیجانی خرید این تماس‌ها کاهش یافت.

وی اضافه کرد: در جنگ اخیر تعدادی از واحدهای تولیدی استان تخریب شد، با هماهنگی صورت گرفته، خانه صمت استان بلافاصله بعد از وقوع حادثه برای واحدها با بازدید میدانی و رصد اولیه میزان خسارت وارده گزارش تهیه شد، از ظرفیت مرکز کارشناسان رسمی دادگستری جهت تأمین برآورد میزان خسارات وارده به صورت کارشناسی معاضدتی استفاده کردیم.

این مسئول با بیان اینکه تداوم تولید واحدها و حفظ اشتغال نیروی کار واحدها از اولویت های وزارت صمت می‌باشد، افزود: در روزهای جنگ، تصور این بود که خیلی از واحدها و مدیران آنها تولید را تعطیل کنند و در میدان حضور نداشته باشند، ولی برخلاف تصور خیلی از این افراد، شخصا” در میدان حضور داشته و به تولید ادامه دادند.

مدیرکل صمت عنوان کرد: در جهت کمک به چرخه تولید و اشتغال، در مدت زمان جنگ اخیر ۲۰ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای تولیدی توسط اداره‌کل صمت استان صادر شد و با توجه به ظرفیت خوبی که در حوزه اصناف و بازاریان استان داریم، تیم مشورتی از معتمدین و پیشکسوتان بازار جهت کمک و همفکری در دوران بحران تشکیل می‌دهیم. 

وی یادآور شد: در حوزه اقتصادی هر چه بیشتر سرمایه‌گذاری و توانمند باشیم، در حوزه اجتماعی به مراتب با مشکلات کمتری روبرو خواهیم شد.

کشاورز مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز در این دیدار گفت:در دوران جنگ اخیر با هم افزایی که بین دستگاه‌های مختلف اجرایی استان بویژه در هم خانواده صمت بود، با کمترین مشکل این دوران را سپری کردیم.

در ادامه دادستان قزوین ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید صمت استان که از بدنه کارشناسی سازمان صمت می‌باشد افزود: واحد تولیدی به هیچ عنوان نباید تعطیل شود و باید در این مسیر به واحدها در جهت تداوم تولید کمک کرد.

وی بیان کرد: ما در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مشکلات حقوقی و قضایی واحدهای تولیدی را طبق نظر کارشناسی بررسی، و در جهت کمک به تداوم تولید کمک می‌کنیم. در شرایط کنونی اجر و پاداش مدیران واحدهای تولیدی، فعالان اقتصادی و بازاریان کمتر از نیروهای مسلح قهرمان ما نیست.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.